В днешно време владеенето на чужд език е задължително условие за успех във икономическата сфера. Към момента един на всеки четири човека в света може да си служи с английски език за комуникация при пътуване в друга страна, както и за намиране на работа в различна езикова среда.....
Публикувано на 24 Nov 2020 от fohel

Един от най-романтичните езици е Италианският език.
Едни от най-древните факти за историята на света са на италиански. Не е изненадващо, че все повече хора започват да учат италиански, всъщност данните твърдят, че всъщност това е четвъртият най-изучаван език в света!
Има много причини, поради които италианският е идеалният език за учене, и тук ще се опитваме да ви покажем част от тях.
Публикувано на 16 Nov 2020 от fohel
Ако не обичате да се чувствате ограничени - тогава учете чужди езици. Ползите са много. Психологическите изследвания показват, че владеенето на два или повече езика развива когнитивните способности тъй като мозъкът на човек, говорещ два езика, функционира различно от този на човек, говорещ само един език. Да, изучаването на нов език е понякога труден, но и приятен процес, който е много забавен и вълнуващ!
«С чуждите езици, ти можеш да преминеш от една житейска ситуация в друга. С чуждите езици, ти се чувстваш у дома навсякъде.- Едмънд де Ваал»
Публикувано на 08 Nov 2020 от fohel

"Не мога да го науча този език".. "Това не е за мен".. "Срам ме е да говоря"...
Как да се преборим със страха ни от изучаването на английски език?!
Бързото изучаване на английски изглежда невъзможно, но стига да имате правилната стратегия, може да се справите!
Публикувано на 31 Oct 2020 от fohel
Английският език е забавен език за учене и въпреки че се смята за достъпен и сравнително лесен за учене, със своите 750 000 думи и граматика той може да е огромно предизвикателство и за най-квалифицирания учащ. Бързото изучаване на английски изглежда невъзможно, но стига да имате правилната стратегия, може да се справите!
Публикувано на 28 Oct 2020 от fohel