КУРС И УРОЦИ ПО АНГЛИЙСКИ ЕЗИК

ЗАЩО ДА УЧИМ АНГЛИЙСКИ?
- Английският е международен език и е най-разпространеният език в света. Всеки пети човек говори или поне разбира английски!
- Владеенето на английски език увеличава шансовете ви да получите добра работа в мултинационална компания в родната ви страна или да си намерите работа в чужбина.
- Английският е езикът на интернет. Повече от половината съдържание в интернет е написано на английски език. Освен това някои от най-големите технологични компании в света са базирани в англоговорящи страни.
- Независимо дали сте собственик на фирма, студент или служител, английският език е изключително важен в света на бизнеса. Английският език се счита за един от най-важните бизнес езици, тъй като е официалният език на водещите световни икономики.
- С английския език можете да учите в цял свят! Хиляди училища и университети по света предлагат програми на английски език. Ако говорите добре езика, има много възможности да намерите подходящо училище или курс, които да отговарят на вашите интереси.

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ ФОХЕЛ?
В езиков център ФОХЕЛ предлагаме индивидуално и групово обучение по английски език. Индивидуалното обучение е съобразено изцяло с нивото, което клиентът желае да постигне, както и областта, в която езикът ще му бъде необходим. Спазва се желаната от курсиста честота и продължителност на учебните занятия.

Независимо дали се отнася до индивидуални или групови занятия, всеки курсист е важен за нас. Ето защо във ФОХЕЛ не работим с големи групи – курсовете се състоят от не повече от 10 души.

Курсовете се провеждат в модерни учебни зали, оборудвани с всички средства за провеждането на интерактивни уроци. Ще ви посрещнем в приятна и комфортна обстановка, на удобна локация в сърцето на Бургас!

КАК ПРЕПОДАВАМЕ?
Във ФОХЕЛ сме избрали курсовете по английски език да се извършват по системата Life, издание на National Geographic. Използвайки съдържанието на National Geographic, Life превръща обучението в приказно пътешествие из целия свят с красиви изображения, статии и видеоклипове, които помагат на учащите да развиват еднакво всички основни умения, свързани с познаването и ползването на чужд език, а именно: слушане, говорене, четене, писане и разбиране.

Обучението по английски език се осъществява в пет нива, обособени в пет учебника:
Beginner A1, Elementary A2, Pre-Intermediate В1, Intermediate B1+, Upper-Intermediate B2.

ЮРИДИЧЕСКИ И БИЗНЕС АНГЛИЙСКИ
Уменията по бизнес английски език са жизненоважни за напредване в кариерата. Ако целта ви е да работите ефективно в международна среда, подобряването на лексиката и знанията по бизнес английски е задължително.

Нашият специално разработен курс по бизнес английски включва лексика и фрази, използвани в бизнес и професионална среда, бизнес кореспонденция, изнасяне на презентации, водене на преговори и дискусии, представяне на графики и диаграми, както и водене и участие в срещи. Освен това има аспекти на бизнес английския, свързани с работата в екип, бизнес пътуванията, изграждането на взаимоотношения и подготовката за интервю за работа.

Този курс ще ви помогне да станете по-уверени, когато говорите английски, благодарение на практиката и интерактивните дейности, включени в курса по бизнес английски. Ще можете да водите разговор свободно както на общи, така и на свързани с бизнеса теми.
Провежда се в удобно за курсиста време. Цената на един учебен час (40 мин.) е 18 лв.

ФОРМИ НА ОБУЧЕНИЕ:

ГРУПОВО ОБУЧЕНИЕ ПО АНГЛИЙСКИ ЕЗИК:
Всяко ниво включва 100 учебни часа и продължава 2 месеца. Цената на едно ниво от 100 уч. ч. е 330 лв. (3.30 лв. на уч. ч.) и може да се плати на 2 вноски.
Групите се състоят от 5 до 10 курсисти.

ПОЛУИНДИВИДУАЛНО ОБУЧЕНИЕ ПО АНГЛИЙСКИ ЕЗИК:
Включва малки групи от 3 или 4 курсиста.
Цената на едно ниво при тази форма на обучение е 300 лв., включва 70 уч. часа и може да се плати на 2 вноски.

ИНДИВИДУАЛНО ОБУЧЕНИЕ ПО АНГЛИЙСКИ ЕЗИК:
Провежда се в удобно за курсиста време. Цената на един учебен час (40 мин.) за ниво А1, А2, В1 е 15.00 лв. За ниво В2, С1, С2 - 17 лв./уч. ч. Курсистът не предплаща авансово обучението, а заплаща само усвоените за деня часове. Обучението може да се провежда с двама души, като всеки от тях ползва 10 % отстъпка от цената.

На завършилите курса издаваме ЛИЦЕНЗИРАН СЕРТИФИКАТ. Цената му на български език е 18.00 лв., а на английски език – 20 лв.

ПОДГОТОВКА ЗА TOEFL, IELTS:
Цената на учебен час от 40 мин. е 17 лв. Курсистът заплаща усвоените за деня часове. Обучението може да се провежда с двама души, като всеки от тях ползва 10 % отстъпка от цената.