КУРС И УРОЦИ ПО АНГЛИЙСКИ ЕЗИК

Английският език се наложи като международен, тъй като е майчин език на огромна група хора от развития свят и се изучава навсякъде по света. Той е със сравнително несложна граматика, ясни правила за четене и писане и множество чуждици, навлезли от немския и френския език.

В името на качественото обучение, ние в Център за обучение ФОХЕЛ сме подбрали подход за работа, базиран на Европейската езикова рамка за самооценка на езиковите познания. Уроците следват логическа градация. Държим при обучението да се развиват еднакво всички основни умения, свързани с познаването и ползването на чужд език, а именно: говорене, четене, слушане и писане. Затова сме избрали курсовете по английски да се извършват по системата Life, издание на National Geographic, защото тя съчетава упражнения, които ще Ви помогнат с лекота да учите и започнете да говорите английски език. Освен това мултимедийните упражнения с филми на National Geographic ще Ви помогнат да се докоснете до чудесата на нашата планета.

Можете да изберете една от следните форми на курс по английски език:

ГРУПОВО ОБУЧЕНИЕ ПО АНГЛИЙСКИ ЕЗИК:
Всяко ниво включва 100 учебни часа и продължава 2 месеца. Цената на едно ниво от 100 уч. ч. е 270 лв. (2,70 лв. на уч. ч.) и може да се плати на 2 или 3 вноски.
Групите се състоят от 5 до 10 курсисти.

ПОЛУИНДИВИДУАЛНО ОБУЧЕНИЕ ПО АНГЛИЙСКИ ЕЗИК:
Включва малки групи от 3 или 4 курсиста.
Цената на едно ниво при тази форма на обучение е 270 лв., включва 70 уч. часа и може да се плати на 2 или 3 вноски.

ИНДИВИДУАЛНО ОБУЧЕНИЕ ПО АНГЛИЙСКИ ЕЗИК:
Провежда се в удобно за курсиста време. Цената на един учебен час (40 мин.) за ниво А1, А2, В1 е 9.00 лв. За ниво В2, С1, С2 - 12 лв./уч. ч. Курсистът не предплаща авансово обучението, а заплаща само усвоените за деня часове. Обучението може да се провежда с двама души, като всеки от тях ползва 10 % отстъпка от цената. На завършилите курса издаваме ЛИЦЕНЗИРАН СЕРТИФИКАТ. Цената му на български език е 10.00 лв., а на английски език – 15 лв.

ПОДГОТОВКА ЗА TOEFL, IELTS:
Цената на учебен час от 40 мин. е 14 лв. Курсистът заплаща усвоените за деня часове. Обучението може да се провежда с двама души, като всеки от тях ползва 10 % отстъпка от цената.

БИЗНЕС АНГЛИЙСКИ
Обучението по бизнес английски е специално разработено да подготви нашите курсисти за професионално изпълнение на техните работни задължения – водене на устна и писмена кореспонденция, изготвяне на оферти, преговори, презентации и други. С курса развивате уменията си за четене, писане, слушане с разбиране и говорене. Усвоявате лексика и граматика и изграждате умения да прилагате наученото по естествен начин в практиката – в офиса, на командировка, на интервю и т.н. Наблягаме и на редица важни умения като подготвяне на CV, разговор по телефон, организиране и провеждане на срещи, съставяне на доклад и т.н. Курсът е подходящ и за хора, които желаят да се подготвят за бъдеща работа в бизнес среда. Владеенето на бизнес английски е сигурна стъпка към Вашето кариерно развитие!

Курсовете се провеждат в модерни учебни зали, оборудвани с всички средства за провеждането на интерактивни уроци.
Индивидуално обучение- Цена на един учебен час (40 мин.) - 12 лв.

Обучението по английски език се осъществява в пет нива, обособени в пет учебника:
Beginner A1, Elementary A2, Pre-Intermediate В1, Intermediate B1+, Upper-Intermediate B2

Преди да се включите в групово обучение, можете да направите ФИНАЛЕН ТЕСТ в нашия офис в Бургас или online, напълно безплатно. За повече информация, свържете се с нас.