Град Бургас е туристическа дестинация на много рускоговорящи курортисти. Това обуславя необходимостта от изучаването на руски език. Ние Ви предлагаме както курсове по общ руски език, така и обучение за тези, които вече имат познания и желаят да развият говоримия си руски език в туризма.

Нашата страна със своите икономически възможности за развитие на неразработени отрасли, както и с приятния си и мек климат е едно предпочитано място за хората от Руската федерация, Украйна и бившите републики да се установят и да започнат бизнес, без да говорят езика. За да можем да комуникираме успешно с такива хора, трябва да говорим на един език. За Вас предлагаме тези обучения. А за тях - курсът български език за чужденци. Нека заговорим на един език и направим комуникацията по-лесна и ползотворна!

Обучението по руски език се извършва по системата "Горизонт" на издателство "Велес", разработена съгласно Европейската езикова рамка за самооценка на езиковите познания. Чрез системата "Горизонт" в уроците се развиват еднакво основните умения за общуване на чужд език: говорене, четене, слушане и писане.

Можете да изберете една от следните форми на курс по руски език:

ГРУПОВО ОБУЧЕНИЕ ПО РУСКИ ЕЗИК:
Всяко ниво включва 100 учебни часа и продължава 2 месеца. Цената на едно ниво от 100 уч. ч. е 280 лв. (2,80 лв. на уч. ч.) и може да се плати на 2 вноски.
Групите се състоят от 5 до 10 курсисти.

ПОЛУИНДИВИДУАЛНО ОБУЧЕНИЕ ПО РУСКИ ЕЗИК:
Включва малки групи от 3 или 4 курсиста.
Цената на едно ниво при тази форма на обучение е 280 лв., включва 70 уч. часа и може да се плати на 2 или 3 вноски.

ИНДИВИДУАЛНО ОБУЧЕНИЕ ПО РУСКИ ЕЗИК:
Провежда се в удобно за курсиста време. Цената на един учебен час (40 мин.) за ниво А1, А2, В1 е 10.50 лв. За нива В2 и С2 - 12,50 лв./уч. ч. Цената за подготовка за сертификати по руски език е 14 лв/уч. ч. Курсистът не предплаща авансово обучението, а заплаща само усвоените за деня часове. Обучението може да се провежда с двама души, като всеки от тях ползва 10 % отстъпка от цената. На завършилите курса издаваме ЛИЦЕНЗИРАН СЕРТИФИКАТ. Цената му на български език е 10 лв.

Обучението по руски език по системата "Горизонт" е разделено на четири курса, обособени в четири учебника: А1, А2, В1, В2.

Преди да се включите в групово обучение, можете да направите ФИНАЛЕН ТЕСТ в нашия офис в Бургас или online, напълно безплатно. За повече информация, свържете се с нас.