Испанският език е от групата на романските езици и е най-разпространеният романски език. Испанският език е майчин за най-много хора, след китайския в света. Толкова разпространен, той се е превърнал в международен език. Така че не изглежда лоша идея да преминем курса по испански, нали?

Обучението по испански език се извършва по системата ENCUENTROS, разработена съобразно Европейската езикова рамка за самооценка на езиковите познания. Чрез системата ENCUENTROS се развиват еднакво основните умения за общуване на испански език: говорене, четене, слушане, писане. При индивидуалното обучение по преценка на преподавателя или по Ваше желание може да се използва и друга система.

Можете да изберете една от следните форми на курс по испански език:

ГРУПОВО ОБУЧЕНИЕ ПО ИСПАНСКИ ЕЗИК:
Всяко ниво включва 100 учебни часа и продължава 2 месеца. Цената на едно ниво от 100 уч. ч. е 360 лв. (3,60 лв. на уч. ч.) и може да се плати на 2 вноски.
Групите се състоят от 5 до 10 курсисти.

ПОЛУИНДИВИДУАЛНО ОБУЧЕНИЕ ПО ИСПАНСКИ ЕЗИК:
Включва малки групи от 3 или 4 курсиста.
Цената на едно ниво при тази форма на обучение е 360 лв., включва 70 уч. часа и може да се плати на 2 вноски.

ИНДИВИДУАЛНО ОБУЧЕНИЕ ПО ИСПАНСКИ ЕЗИК:
Провежда се в удобно за курсиста време. Цената на един учебен час (40 мин.) за ниво А1, А2, В1 е 17.00 лв. За ниво В2, С1, С2 - 17 лв./уч. ч. Курсистът не предплаща авансово обучението, а заплаща само усвоените за деня часове. Обучението може да се провежда с двама души, като всеки от тях ползва 10 % отстъпка от цената. На завършилите курса издаваме ЛИЦЕНЗИРАН СЕРТИФИКАТ. Цената му на български език е 18 лв.
За подготовка за сертификатни изпити по испански език: 15 лв за уч. ч. (40 мин.).

Преди да се включите в групово обучение, можете да направите ФИНАЛЕН ТЕСТ в нашия офис в Бургас или online, напълно безплатно. За повече информация, свържете се с нас.