КУРС И УРОЦИ ПО ИТАЛИАНСКИ ЕЗИК

Обучението се извършва по системата ESPRESSO, разработена съгласно Европейската езикова рамка за самооценка на езиковите познания. Чрез системата ESPRESSO се развиват еднакво основните умения за общуване на чужд език: говорене, четене, слушане и писане. При индивидуалното обучение по Ваше желание може да се използва и друга система.

Можете да изберете една от следните форми на курс по италиански език:

ГРУПОВО ОБУЧЕНИЕ ПО ИТАЛИАНСКИ ЕЗИК:
Всяко ниво включва 100 учебни часа и продължава 2 месеца. Цената на едно ниво от 100 уч. ч. е 280 лв. (2,80 лв. на уч. ч.) и може да се плати на 2 вноски.
Групите се състоят от 5 до 10 курсисти.

ПОЛУИНДИВИДУАЛНО ОБУЧЕНИЕ ПО ИТАЛИАНСКИ ЕЗИК:
Включва малки групи от 3 или 4 курсиста.
Цената на едно ниво при тази форма на обучение е 300 лв., включва 70 уч. часа и може да се плати на 2 вноски.

ИНДИВИДУАЛНО ОБУЧЕНИЕ ПО ИТАЛИАНСКИ ЕЗИК:
Провежда се в удобно за курсиста време. Цената на един учебен час (40 мин.) е 17.00 лв. Курсистът не предплаща авансово обучението, а заплаща само усвоените за деня часове. Обучението може да се провежда с двама души, като всеки от тях ползва 10 % отстъпка от цената. На завършилите курса издаваме ЛИЦЕНЗИРАН СЕРТИФИКАТ. Цената му на български език е 18 лв.

Преди да се включите в групово обучение, можете да направите ФИНАЛЕН ТЕСТ в нашия офис в Бургас или online, напълно безплатно. За повече информация, свържете се с нас.