Немският език е най-разпространен като майчин език в Европейския съюз и единствен официален език в Германия, Австрия и Лихтенщайн.

За да сме максимално полезни и ефективни при обучението, сме избрали курсът по немски език да се провежда по системата Delfin или Schritte на немското издателство Hueber, разработена съгласно Европейската езикова рамка за самооценка на езиковите познания. Авторите потапят изучаващите в света на немския език, като материалът плавно и постепенно се натрупва и оставя трайни спомени, които курсистите ползват в по-нататъшното развитие на езиковите си познания. Във всеки урок се овладяват умения за четене на интересни текстове от различен вид, слушане на разговори на немски език от ежедневието и тяхното разбиране, говорене и писане в различни тематични кръгове, свързани с ежедневието и работата.

Със своите интересни текстове и теми, с много изненадващи идеи учебната система Schritte наистина прави обучението по немски език забавно и интересно. Системата Schritte е модерна, разработена с визия в езиковото обучение, създадена с цел курсистите да започнат да говорят на немски език още от началните нива. Изберете форма на обучение и се запишете на курс във ФОХЕЛ!

Можете да изберете една от следните форми на курс по немски език:

ГРУПОВО ОБУЧЕНИЕ ПО НЕМСКИ ЕЗИК:
Всяко ниво включва 100 учебни часа и продължава 2 месеца. Цената на едно ниво от 100 уч. ч. е 270 лв. (2,70 лв. на уч. ч.) и може да се плати на 2 или 3 вноски.
Групите се състоят от 5 до 10 курсисти.

ПОЛУИНДИВИДУАЛНО ОБУЧЕНИЕ ПО НЕМСКИ ЕЗИК:
Включва малки групи от 3 или 4 курсиста.
Цената на едно ниво при тази форма на обучение е 270 лв., включва 70 уч. часа и може да се плати на 2 или 3 вноски.

ИНДИВИДУАЛНО ОБУЧЕНИЕ ПО НЕМСКИ ЕЗИК:
Провежда се в удобно за курсиста време. Цената на един учебен час (40 мин.) за ниво А1, А2, В1 е 9.00 лв. За ниво В2, С1, С2 - 14 лв./уч. ч. Курсистът не предплаща авансово обучението, а заплаща само усвоените за деня часове. Обучението може да се провежда с двама души, като всеки от тях ползва 10 % отстъпка от цената. На завършилите курса издаваме ЛИЦЕНЗИРАН СЕРТИФИКАТ. Цената му на български език е 10 лв., а на немски език – 15 лв.

Обучението по немски език по системата Delfin /или Schritte/ се осъществява в три курса, обособени в три учебника: А1, А2, В1.

Преди да се включите в групово обучение, можете да направите ФИНАЛЕН ТЕСТ в нашия офис в Бургас или online, напълно безплатно. За повече информация, свържете се с нас.