В днешно време Китай е просперираща страна, производител на хиляди стоки и вторият по големина бизнес партньор на ЕС. Търговският обмен от Китай се увеличава с всяка година. Освен бизнес контактите, броят на общите проекти в сферата на образованието и културата ще се увеличат. Китай е държава с древна култура - завладяваща, интересна, полезна, затова е много важно да запознаем европейските граждани с китайския език, култура и начин на мислене.

Различни източници, включително китайските власти изчисляват, че 25-40 милиона хора по цял свят изучават китайски като чужд език и тази бройка се увеличава драстично.

Център за обучение ФОХЕЛ, в унисон със световните тенденции, предлага индивидуално и групово обучение по китайски език. Нашите курсове по китайски език са съобразени с възможностите и изискванията на съвременното общуване.

Можете да изберете една от следните форми на обучение:

ГРУПОВО ОБУЧЕНИЕ ПО КИТАЙСКИ ЕЗИК:
Всяко ниво включва 100 учебни часа и продължава 2 месеца. Цената на едно ниво от 100 уч. ч. е 700 лв. (7 лв. на уч. ч.) и може да се плати на 2 или 3 вноски.

ИНДИВИДУАЛНО ОБУЧЕНИЕ ПО КИТАЙСКИ ЕЗИК:
Провежда се в удобно за курсиста време. Цената на един учебен час (40 мин.) е 18 лв. Курсистът не предплаща авансово обучението, а заплаща само усвоените за деня часове. Обучението може да се провежда с двама души, като всеки от тях ползва 10 % отстъпка от цената.